Saturday, October 17, 2020

Rheinmetal Defence KF41 'Lynx' IFV on bogie of the NoHAB Di.3 diesel-electric loco. AAG's humorous artwork

above: MedRes! KF41 (Kampf Fahrzeuge - Harcjármű - 'Lynx' - 'Hiúz' is an AFV - armoured fighting vehicle ( Schützenpanzer), developed by Rheinmetall Landsysteme (part of Rheinmetall's Vehicle Systems division). The Lynx, configured as a KF31 infantry fighting vehicle (IFV), on MÁV's NoHAB Di.3 bogie - forgóvázon  ...
https://de.wikipedia.org/wiki/Lynx_(Sch%C3%BCtzenpanzer)
above: MedRes! Czechia demo KF41as base of My artwork
Cz. text: Lynx je bojové vozidlo pěchoty od německého koncernu Rheinmetall. Podle výrobce se jedná o modulární rodinu vozidel určenou primárně pro zahraniční zákazníky. Lynx je nabízen ve dvou základních verzích označovaných zkratkou KF (Kettenfahrzeug, pásové vozidlo): KF31 o hmotnosti 38 tun pro 3+6 osob (osádka + výsadek) a KF41 vážící 44 tun a přepravující 3+8 vojáků. Kromě bojového vozidla pěchoty může být Lynx konfigurován jako vozidlo průzkumné, vyprošťovací, ženijní, zdravotnické, apod.  ... 
above: MedRes! Hu. MÁV M61 NoHAB Di.3 bogie the other base of My artwork
above: NoHigher! Danish MY series of Swedish NoHAB - Nidqvist  oh Holm Aktiebolag
Read more:  71.) NoHAB di.3 Sweden Diesel-Electro Locomotive - M61 MÁV mozdony - train models: H0, TT _ versus-similar to Svenska Pvb-301 APC  _ Nohab fan-club _ Henschel A.G.:
https://szextant.blogspot.com/2014/04/71-nohab-di3-sweden-diesel-electro.html

Hu. text: A VonatLYnx: Ez egy fricskagrafika, hogy a dizájn mennyire felülírta a haditechnikai praktikumot. A RM Reklámvideóiban is a LED-lámpák villantása az elsődleges. Az egyiken sem mutatják be, hogy mászik fel a kezelőszemélyzet és a lövészraj, stb., ha nem fér hozzá a hátsó lehajtható rámpához. Cizellálhattam volna még létrákat és kapaszkodókat de nem tettem, hogy kiáltson ez az óriási hiányosság még akkor is, ha lánctalpon van. Ezen kívül is van még  bőven ami a reális harcképességét a KF41-nek kedvezőtlenül befolyásolja. De ennek felfedezése és megállapítása legyen az aktív állomány dolga. A vasúti harcjármű alkalmazás nem hülyeség, jól kitalálták már az I. VH-ban és a II-ban is alkalmazták.
above: NEW! MedRes! Juci'bácsi's brainstorming - agyfingása: Special "Downtown Tram-vehicle" for unique situations - Speciális "Belvillárjárgány" Budapestre különleges helyzetekhez.

No comments: